MAPIProvider->imtoinet(): got no stream or content from mapi_inetmapi_imtoinet()

@joja 8.6.9 is available from the Kopano repository (if you have a Kopano subscription). You can enable it from the app settings in the Univention app center.

Is there any plan when this will be available via regular Univention app center?


Jojakim

Hi @joja,

I have no immediate plans to upload this version to the appcenter. But a Kopano subscription already starts at 75€ for up to five users. See https://kopano.com/pricing/

Hello,
what is about migration? When I am using the latest community build, can I simply change to the latest subscription version without database trouble? The latest community build is much newer, I think?

Thanks.
Robert

@robgnu said in MAPIProvider->imtoinet(): got no stream or content from mapi_inetmapi_imtoinet():

When I am using the latest community build, can I simply change to the latest subscription version without database trouble?

I can’t say. We are only testing upgrades, not downgrades. Generally speaking a downgrade to the 8.7 release should be easier. This should materialise next week.

@fbartels Ok, thank you. I think it is a little bit to risky to downgrade. For now I must skip a subscription for my own system.

@fbartels said in MAPIProvider->imtoinet(): got no stream or content from mapi_inetmapi_imtoinet():

@deHoeninger i am currently not in the office, but the last I know is that nightly uploads were failing because of failing builds for Rhel/centos (because of missing python3). I have the feeling that we should disable Rhel builds until dependencies can be resolved again. Will make that a topic next week.

Hi Felix, any news regarding the nighty builds?

Still no time to look into the missing rhel builds. We just triggered the release job (skipping the check for build on rhel), if the other tests succeed, then at least for everything deb there should be newer packages.

@fbartels thank you for the new community edition build. I have upgraded my installation from core 8.7.80.169 (and from webapp 3.4.25). A quick check shows no problems. Mail bodies show up again on iOS. Thank you!

Regards
fallingdamps

@fbartels Can confirm that. After upgrade to latest nightly (core-8.7.80.307) everything is working again in Outlook. (After a resync)

Best Jan

@fbartels I can confirm carefully. A first test went well.